Brandlinkage Consult

Brandlinkage performance Scan

We zijn in onze database verder gaan kijken naar eigenschappen die bepalend zijn voor merkkoppeling. Als een merk met laag contrast, decentraal buiten de kijkroute wordt geplaatst is de kans klein dat deze ook wordt gezien. In onze database ligt de gemiddelde merkoppeling bij OOH- uitingen op 55% en varieert tussen 33% en 91%. De merkscores hebben wij gekoppeld aan 10 variabelen die vanuit onze expertise invloed hebben op de merkscore zoals grootte, positie en contrast. Dit model is getraind op een selectie uit de database met als resultaat een voorspellingsmodel die aangeeft of de uiting onder-, boven- of op het gemiddelde zal scoren op merkkoppeling.

Als u vooraf wilt weten of de uiting voldoende merkkoppeling zal creeren,  maken wij voor u deze eerste scan met als voordeel dat het snel gebeurt, zonder kosten en ook voor conceptuitingen makkelijk is in te zetten.

Stuurt u de uiting naar martijn@primer-research.com.


Een reactie op “Brandlinkage Consult

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s